BBQ rub


Rating: 4 sterren
5 stemmen

The Bastard Ultimate Rib Rub 30 gram

 

Voor de echte klassieke spareribs is de Ultimate Rib Rub ontwikkeld. Dankzij deze kruidige en rokerige rub krijgen de ribs direct de klassieke barbecuearoma’s mee. Het geheim van deze rub? Kaneel, gember en geroosterde koffiebonengranulaat! Niet alleen lekker voor de spareribs van het varken, maar ook goed te gebruiken voor runder ribs. Wel een half uur voor de bereiding inwrijven.

Specificaties:

Inhoud:30 gram 

Rating: 4 sterren
3 stemmen

The Bastard Signature Rub 30 gram

 

De Signature Rub is een echte alleskunner. Veel krachtige smaken, zoals een rub moet zijn volgens ‘The Bastard’ grillmasters. Met ingrediënten als chili, rozemarijn, cacaopoeder en geroosterde koffie zal deze rub geschikt zijn voor verschillende toepassingen, zowel op rood als wit vlees, lamsrack en stevige vis.

Specificaties:

Inhoud:30 gram 

Rating: 3.6666666666667 sterren
3 stemmen

The Bastard Essential Elements Rub 30 gram

 

Deze rub wordt omschreven als een beetje excentriek. Door de flinke hoeveelheid zwarte en witte peper doet de Essential Elements het vooral goed op een steak. Het korianderzaad en een mix van selderij, knoflook, ui en andere gedroogde groenten maakt deze kruidenmelange anders dan anders en geschikt om flink mee te experimenteren: bijvoorbeeld op een zalmmoot.

Specificaties:

Inhoud:30 gram 

Rating: 4 sterren
3 stemmen

The Bastard Mediterranen Gold Dust 30 gram

 

De Mediterranean Gold Dust Rub van ‘The Bastard’ barst van de frisse kruidige smaken, die we kennen uit de mediterrane keuken. Vele verfijnde aroma’s waaronder de kurkuma, die de rub geelgoud kleurt. Past bij licht vlees (kip, gevogelte) en fijne stukjes vis (tonijn of zalm) en zal het ook heel goed doen op gegrilde groenten.

Specificaties:

Inhoud:30 gram 

Rating: 3 sterren
3 stemmen

Voor de liefhebber van pittig, is de Lucifer’s Delight een heerlijke allround rub. De gerookte chipotle pepers geven een lekkere pit aan stevig vlees, zoals varkensvlees en rundvlees. Zelfs een zeevisje kan opgekikkerd worden met deze rub. Het rookaroma geeft een echte barbecuesmaak. De aanwezige gember en koriander zorgen voor een mooie oosterse smaakbeleving. De tijm geeft een bittere kruidensmaak.

Specificaties:

Inhoud:30 gram