Wie ben ik

Kamadokolen,

 

Mijn passie is altijd al barbecueën geweest en al diverse barbecues versleten, van wegwerp barbecues tot stenen en metalen barbecues, ik heb ze allemaal wel gehad.

Hoe ouder ik werd gingen we steeds vaker barbecueën, en steeds vaker andere gerechten maken met exclusieve stukken vlees.

Ook de houtskool en briketten speelde een belangrijke rol, houtskool die we vroeger gewoon bij de supermarkt haalden ''want ja dat waren immers ook gewoon briketten of houtskool'' maar niks is minder waar, op een gegeven moment dacht ook ik '' zou het echt beter zijn'', maar daar kom je maar op 1 manier achter '' juist proberen!'' en inderdaad het verschil was erg groot, de barbecue bleef ook langer aan en veel stabieler kwa temperatuur wat het barbecueën veel gemakkelijker werd.

En toen kwam de kamado op de markt die ook ik erg graag wou proberen, ik had er veel goede verhalen over gelezen dus ik moest er 1 proberen. uiteindelijk kocht ik de kleinste kamado joe, want ja het was proberen en ze waren erg duur, ik was gelijk verkocht!

Het duurde maar kort voordat er een extra large model voor in de plaats kwam, wat een geweldige barbecue met veel mogelijkheden.

Enige tijd later heb ik de big joe classic 3 gekocht aangezien we altijd met veel mensen barbecueën is zo n grote wel erg handig.

Aangezien mijn passie voor het barbecueën erg groot is en ik zelf lang op zoek ben geweest voor de juiste houtskool ben ik op het idee gekomen om een eigen webshop te beginnen om mijn ervaringen met jullie te delen.

 

Alvast veel barbecue plezier !