Accessoires


Rating: 5 sterren
1 stem

Wijnfles Stopper

€ 3,99

Wijnfles Stopper

€ 3,99

Het binnenste taper draadontwerp van de wijnstop verbetert de verzegelbaarheid van de wijn, vermijdt luchtcontact en lekkage en verlengt en behoudt de frisheid van je favoriete wijn/drank. Door gebruik te maken van siliconen voor levensmiddelen, wordt het na herhaaldelijk gebruik niet vervormd. Het is een essentieel hulpmiddel voor huishoudelijke keukens en bars.Ze zijn een geweldig cadeau voor elke wijnliefhebber ook voor gebottelde dranken.

Inhoud:

  • 1x Wijnfles Stopper
Rating: 5 sterren
1 stem

Wijn Decanteerder

€ 14,99

Wijn Decanteerder

€ 14,99

Door het toevoegen van lucht ontwikkelt de wijn zich sneller. Dit proces heet decanteren en gebeurt normaliter per fles in een grote, dure, decanteerkaraf. Maar dit kan met de Magic Wine Decanter gewoon thuis! Door het ingenieuze systeem wordt er heel snel lucht toegevoegd aan de wijn, waardoor de smaak meer naar voren komt. Deze wijn beluchter maakt het je heel makkelijk, schenk boven de rode wijn erin, beneden komt deze wijn zo je glas weer in!

 

Inhoud:

  • 1x Luxe wijndecanteerder
  • 1x Bijpassend zeefje
  • 1x Standaard
Rating: 5 sterren
1 stem

Product omschrijving

Heb jij een speciale wijnfles die je graag op een mooie manier wil presenteren? Of wil jij jouw keuken of bar graag opleuken met een mooie fles wijn? Dan is dit wijnrek van metaal voor 1 fles een mooi accessoire voor in jouw woning. Het wijnrek van metaal is stevig en je plaatst er erg gemakkelijk een wijnfles op. Plaats meerdere wijnrekken naast elkaar voor een leuk effect. Het zilverkleurige rekje matcht mooi met elk soort wijnfles. Dus kies jouw favoriete fles en kies de perfecte plek voor dit stijlvolle wijnrek.

Product eigenschappen wijnrek voor 1 fles

  • Gemaakt van RVS
  • Afmeting: 18 x 10 x 8 cm (lxbxh)
  • Geschikt voor 1 wijnfles

Voor meer dan alleen wijnflessen

Hoewel dit liggende wijnrek allereerst bedoeld is voor een wijnfles, kun je het rekje voor meerdere doeleinden gebruiken. Andere flessen drank, zoals bier of cocktails, kunnen ook goed gepresenteerd worden op het wijnrek voor 1 fles.

Maak indruk op jouw gasten

Je kunt een staand wijnrek natuurlijk in de keuken plaatsen, maar dit kleine wijnfles houder voor 1 fles is ook erg geschikt als accessoire op tafel. Als je een etentje geeft of tijdens een feestje indruk wil maken op je gasten, is dit rekje een mooie stijlvolle manier om flessen wijn te presenteren. Bovendien kan iedereen aan tafel dan direct zien welke wijn je serveert. De fles is eenvoudig van het rekje te pakken en er ook weer op te plaatsen. Zo is de wijnrek van metaal voor 1 fles dus niet alleen erg leuk om te zien, maar ook nog eens functioneel!

Rating: 5 sterren
1 stem

Wijn / Bier Geschenkzakken Enkele Fles - Stevige Papieren Wijn Draagtassen.